[Luota tähän tietokoneeseen] Kuinka luottaa tähän tietokoneeseen käytöstä poistetussa iPhonessa

Viimeksi päivitetty 11. tammikuuta 2022 kirjoittanut Jack Robertson


Kun näet iPhonessa "iPhone ei ole käytössä, muodosta yhteys iTunesiin", iPhone on lukittu kokonaan ja et voi käyttää sitä enää. Tässä tilanteessa voit seurata näytön ohjeita ja liittää sen iTunesiin, jotta voit korjata käytöstä poistetun iPhonen tai tehdä varmuuskopion.

Et kuitenkaan voi synkronoida iPhonea iTunesiin, koska molemmat iPhone iTunes kysyvät luottaa tähän tietokoneeseen käytöstä poistetussa iPhonessa etkä voi napauttaa Luottamus kun et pääse iPhoneen. Ja miksi google, kuinka voit luottaa tähän tietokoneeseen, kun iPhone on pois käytöstä?

Ennen kuin aloitammeLuota tähän tietokoneeseen”Kysymys, tutustutaan miksi se tapahtuu ensimmäiselle.

Kuinka luottaa tähän iPhoneen käytöstä poistetulla iPhonella


Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää "Luota tähän iPhoneen"

Katsotaanpa nyt, miksi sinun täytyy napauttaaLuottamus”, Kun yrität liittää sen tietokoneeseen.

IPhoneasi suojaa nimetty suojausominaisuus Kahden Factor Authentication joka suojaa iPhoneasi ja tietojasi, kun joku yrittää yhdistää sen tietokoneeseen.

Luota tähän tietokoneeseen

Tämä ominaisuus asettaa rajoituksen muille laitteille, joilla on pääsy iPhoneen. Kun liität iPhonen uuteen tietokoneeseen, ominaisuus aktivoidaan.

  • Sinun on läpäistävä todennus päästä lukitun näytön läpi, napauta Luota ja kirjoita salasana.
  • Jos et pääse iPhoneen ja napauta Luottamus, ominaisuus estää pääsyn tältä tietokoneelta.

Joten anna minun tehdä tämä suoraan sinulle. Voit CAN  napauta Luota tähän tietokoneeseen käytöstä poistetussa iPhonessa, jos et ole koskaan kytkenyt sitä tietokoneeseen.

iOS11 Luota tähän tietokoneeseen

Jos sanot, että olet aiemmin luottanut tähän iPhoneen onnistuneesti tietokoneeseen, mutta se silti pyytää luottamaan tietokoneeseen tällä kertaa, tämä johtuu todennäköisesti siitä, että iPhonesi virta on katkaistu viimeisimmän yhteyden jälkeen tai iPhone on lukittu tai poistettu käytöstä yli 1 tunti.

Kaiken kaikkiaan prioriteetti on korjata vammainen iPhone. Korjattuasi voit yksinkertaisesti napauttaa Luottamus ja synkronoi iTunesin kanssa. Tarkista seuraava sisältö ja aloita korjata vammainen luuri.


Luota luottamukseen korjaamalla ensin käytöstä poistettu iPhone

Täällä voimme käyttää iPhone Unlocker korjata vammainen iPhone. Tämä on tehokas työkalu, joka voi pyyhkiä lukitun näytön salasanan ja poistaa käytöstä poistetun näytön samanaikaisesti syöttämättä salasanaa. Tarvitset vain yhdistää laitteen iPhone Unlocker ja tee joitain napsautuksia, sitten iPhone palaa normaaliksi todelliseksi pian.

Näin voit korjata sen.

Vaihe 1 Lataa iPhone Unlocker käynnistä se tietokoneellasi

Win Download Mac-lataus Win Download Mac-lataus

Vaihe 2 Valita Pyyhi pääsykoodi poistaa käytöstä poistetun näytön

Voit nähdä, että käyttöliittymässä on 3 tilaa useille tehtäville, tässä tarvitsemme Pyyhi pääsykoodi poista käytöstä poistettu näyttö. Klikkaus Aloita edetä.

Poista lukitsin Pyyhi pääsykoodi Vahvista tiedot Lataa laiteohjelmisto

Vaihe 3 Valmistaudu korjaa iPhone

Tarkista laitteesi tiedot, varmista, että ne ovat oikein, ja napsauta Aloita vahvistaa. Sitten, iPhone Unlocker lataa laiteohjelmiston tietokoneellesi.

Vaihe 4 Korjaa käytöstä poistettu iPhone

Kun laiteohjelmisto on ladattu, sinun on kirjoitettava palautuskoodi "0000”Toiminnon vahvistamiseksi. Napsauta sitten avata aloittaaksesi korjauksen.

Varoitukset: Vammaisen iPhonen korjaaminen poistaa kaikki tiedot tällä iPhonella. Voit yrittää varmuuskopioi käytöstä poistettu iPhone tosin.

Unlocker Complete Download Firmware Kirjoita koodi, jonka lukituksen avaaminen onnistui

Tällä tavoin vammainen iPhone palaa normaaliksi. Voit myös korjaa vammainen iPhone palautustilan tai iCloud.comin kautta.

Prosessin jälkeen sinun on määritettävä iPhone ja voit palauttaa tiedot iTunesista tai iCloud-varmuuskopiotiedostosta. Viimeistele asennus, voit yksinkertaisesti liittää iPhonen tietokoneeseen ja napauttaa Luota.


Näin voit luottaa tietokoneeseesi käytöstä poistetulla iPhonella. Sinun on poistettava käytöstä poistettu näyttö ja voit sitten napauttaa Luottamus.

Muuten, jos iPhoneesi ei ole kokonaan poistettu käytöstä, se on pois päältä minuutteihin tai tunteihin, voit yrittää palauta salasanasi ja anna se, kun käytöstä poistettu näyttö haalistuu.