DATAKIT-YKSITYISKOHTAINEN POLITIIKKA

Me DataKit Studio ymmärtää täysin henkilötietojen suojaamisen tärkeyden ja on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojalausunto kattaa DataKitin keräämien henkilötietojen keräämisen, käytön, paljastamisen, hallinnan ja turvallisuuden. Se on päivitetty Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Käyttämällä verkkosivustoa (www.ios-data-recovery.com) tai ostamalla työpöytäsovelluksia ("Tuotteet", "Palvelut") hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen muiden mahdollisten sopimusten lisäksi.

1. Datakitin toteuttama tietojenkäsittely

1.1 Henkilötietojen käsittely, joka liittyy vierailuun verkkosivuillamme ja ostoon

Koska ohjelmistojakelija (olemme tytäryhtiöitä MyCommerce, Commission Junction, 2Checktout .etc), emme kerää ostajan taloudellista tietoa mistä tahansa syystä (Keräämme sähköpostiosoitteesi vain, kun aloitat spontaanisti ohjelmiston myöhemmin latauspyynnön ja sähköpostiosoitteesi on turvallinen kanssamme ja sitä ei voi käyttää kolmansille osapuolille). Kun käyttäjä ostaa Datakit-tuotteen Web-sivuston kautta, jossa on 2Checkout tai MyCommerce, nämä kaksi kolmannen osapuolen ostosratkaisua toteuttavat henkilötietojen käsittelyn seuraavasti:

1.1.1 Kerätyt henkilötiedot

Tämän käsittelyn osalta 2Checkout ja MyCommerce keräävät seuraavia henkilötietoja keräysmuotojen kautta tilausprosessissa tai muissa prosesseissa.

  • Tilaa tiedot, kuten ostamasi tuotteet, tilauksen päivämäärä ja määrä;
  • Maksutiedot, kuten luottokorttitiedot (tyyppi, numero, vanhentumispäivä, CVV-suojakoodi) / maksukorttitiedot tai muut maksu- / laskutustiedot.
  • Tuotteen sarjanumero;
  • Asiakastuen viestinnän sisältö.

1.1.2 Käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Datakit käyttää keräämiäsi tietoja sinusta seuraaviin tarkoituksiin:

Jotta Datakit toimittaa käyttäjälle tilatun tuotteen;

Sopimuksen toteuttamiseksi, johon Käyttäjä on osapuolena, GDPR: n 6.1.b artiklan mukaisesti ja kerätyt tiedot ovat välttämättömiä, jotta Datakit voi tunnistaa ja laskuttaa käyttäjää ja veloittaa sen pankkikortin numeron;

Henkilöllisyytesi tarkistaminen ja asiakaspalvelun tai tuen tarjoaminen;

Analysoi verkkosivustojen ja tuotteiden käyttöä ymmärtääksemme paremmin, miten niitä käytetään, jotta voimme parantaa palveluitamme ja käyttäjäkokemustamme sekä osallistua ja säilyttää käyttäjiä.

1.2 Evästeet ja seuranta

Kun käyttäjä kuulee verkkosivustoa ja / tai sovellusta, Datakit toteuttaa evästeitä ja muita seurantaohjelmia käyttäjän laitteessa.

Käytämme Googlen, Inc: n ("Google") Google Analyticsiä. Google Analytics käyttää evästeitä, jotta voit analysoida verkkosivustosi käyttöä. Tietoja verkkosivustosi käyttämisestä, jonka Cookie tuottaa, siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan siellä. Ennen tätä kuitenkin Google lyhentää ja nimettelee IP-osoitteesi (Googlen anonyymisti IP-prosessi), jos se sijaitsee Euroopan unionin jäsenvaltiossa tai muissa sopimusvaltioissa Euroopan talousalueesta tehdyssä sopimuksessa. Koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan siellä vain poikkeustapauksissa.

Tämä nimettömyys varmistaa, että IP-osoitettasi ei voida jäljittää sinulle. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä, jotta voit laatia raportteja Aiseesoftin verkkosivujen toiminnoista ja tarjota lisäpalveluja, jotka liittyvät verkkosivustoon ja Internetin käyttöön. Google voi siirtää nämä tiedot tarvittaessa kolmansille osapuolille, jos ne ovat laillisesti valtuutettuja, tai jos Google tekee sopimuksia kolmansien osapuolten kanssa tällaisten tietojen käsittelemiseksi. Google ei liitä IP-osoitettasi muihin Google-tietoihin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nimenomaisesti Googlen tietojen keräämisen ja tallentamisen yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksiin.

Sinulla on myös mahdollisuus estää Googlea hankkimasta ja käsittelemään evästeiden tuottamia tietoja ja verkkosivustosi (mukaan lukien IP-osoitteesi) käyttöä koskevat tiedot lataamalla ja asentamalla Googlen toimittama selaimen laajennus.

2. Yhteystiedot Datakitiin

Jos käyttäjän on otettava yhteyttä Datakitiin jostain syystä (mukaan lukien edellä mainitun tietosuojaan liittyvän oikeuden käyttäminen), ota yhteyttä support@ios-data-recovery.com.

Datakit toimii käyttäjän pyyntöjen perusteella ja antaa tietoja maksutta, paitsi jos pyynnöt ovat selvästi perusteettomia tai liiallisia (erityisesti niiden toistuvan luonteen vuoksi), jolloin Datakit voi periä kohtuullisen maksun (ottaen huomioon hallinnolliset kustannukset) tiedot tai viestintä tai pyydetty toimi), tai kieltäytyä toimimasta pyynnöstä.